You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

BIM (Building Information Modelling)

At digitalisere dele af byggeprocessen gør det daglige arbejde lettere.
For at udnytte det fulde potentiale af digitale muligheder, er der behov for stærke partnere og erfarne eksperter. PERI ingeniører har i årevis været intenst involveret i den digitale byggeproces og kan se tilbage på adskillige partnerskaber og vellykkede gennemførte projekter. PERI er stolte over at følge vores kunder ind i den næste digitale tidsalder.
Den tidsalder, hvor byggeprojekter er forsynet med omfattende og en altid tilgængelig tidsplan, materiel og prisgennemsigtighed.

Den fortsatte udvikling af PERI CAD, gør det også muligt at skabe de mest komplekse forskallingsløsninger i tre dimensioner. CAD-systemet bruges både af PERIs designteknikere samt af PERIs kunder.

Kontakt
Morten Sterregaard-Raahauge
+45 4015 7749
Send en mail

Brug af BIM i designprocessen

Teknologien i procesorienteret 5D-planlægning skaber nye innovative rammebetingelser og -muligheder for byggesektoren. Når man bruger 5D-planlægning, suppleres de mest almindeligt brugte procedurer i »Bygningsinformationsmodellen« (BIM) med nøgleoplysninger om opførelsesprocessen. Teknologien, som allerede er blevet implementeret i andre brancher, bruges nu i større udstrækning i byggesektoren. Målet er at skabe en  digital kæde fra planlægningsfase og faktisk opførelse, til bygningerne kommer i drift. Derfor kan forskellige handlingsalternativer hurtigt og nemt evalueres i projektfaser på et meget tidligt tidspunkt, hvad angår omkostninger, tidsplan og kvalitet.