You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Adfærdskodeks

PERI employees

PERI er en globalt aktiv, familieejet virksomhed, med et specifikt ansvar overfor vores kunder, medarbejdere, investorer og offentligheden. Det ansvar omfatter til enhver tid at overholde gældende lovgivning, respektere de grundlæggende etiske værdier og at handle på en bæredygtig måde på alle vores respektive ansvarsområder.

Desuden er PERIs forretningsadfærd, lige fra virksomhedens grundlæggelse, formet af PERIs værdier. Vi er overbeviste om, at PERIs succes er ekstremt afhængig af, at alle PERIs medarbejdere efterlever og implementerer PERIs værdier "dynamisk", "pålidelig", "åbensindet" og "passioneret" i vores daglige arbejde. Disse værdier er grundlaget for fortsættelsen af ​​PERIs ​​ærlige og anstændige kultur, som er praktiseret gennem årtier.

Ansvaret for at overholde disse værdier ligger hos os alle, som medarbejdere i PERI. Følgende adfærdskodeks har til formål at hjælpe alle med at leve op til denne forventning og giver derfor bindende retningslinjer. Dokumentet understøttes også fuldt ud af virksomhedens aktionærer. Derfor forventer vi, at alle vores medarbejdere lærer indholdet af adfærdskodeksen at kende og følger den i deres daglige arbejde.

Det er yderst vigtigt at bemærke, at vi ikke tolererer nogen form for bestikkelse, korruption, kartelaftaler, diskrimination eller anden form for krænkelse af love og bestemmelser, vores værdier eller de grundlæggende regler i denne adfærdskodeks.