You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI i Weissenhorn

Hovedkontor - udvikling og produktion siden 1969

Vi leverer bæredygtige løsninger til dine projekter.  

Forskalling, Stillads og Rådgivning fra et og samme sted.

Forskalling

Stor fleksibilitet i produktsortiment og organisation gør os i stand til at håndtere alle opgaver. Vores produkter er gennemtestede, vi er ISO-certificerede og alt gennemregnes af ingeniører, således alle krav til dokumentation er i orden på byggepladsen.

 

 

Stillads

PERI stilladser kan bruges til et bredt udvalg af opgaver. Uanset om det er ramme eller modulopbygget stilladsløsninger. Den store fleksibilitet i vores udvalg, giver mange muligheder for anvendelse.

OBS - video er på engelsk

 

Rådgivning

Hos PERI er rådgivning mere end produktudvikling. Vi tager os af de tekniske udfordringer og beregninger og hjælper vores kunder med nemme og let tilgængelige løsninger. 

OBS - video er på engelsk

Koncernen vokser fortsat

PERI har mere end 40 års erfaring. Styrken ligger i innovation, hurtig internationalisering og stor kundefokus i form af kvalitets løsninger, vejledning og ekspertise. Det gør PERI til en af nutidens markedsledere.

* Udvikling i omsætning & medarbejdere i PERI koncernen i millioner €

PERI er international - med over 95 kontorer verden over

Vores ekspertise er repræsenteret i næsten hele verden. Den internationale  aktivitet med forskellige behov, giver os fantastisk viden om alle markeder. Lokalt indsigt skaber global ekspertise til effektive og sikre byggeprocedurer og resultater af meget høj kvalitet.

Vores kontor i Danmark

PERI og bæredygtighed
Miljøbevidste tanker og handlinger

Begrebet bæredygtighed står for respektfuld omgang med ressourcerne og bevarelsen af disse til de fremtidige generationer.
Evnen til at møde fremtidens krav om bæredygtighed, såvel økonomisk som milijømæssigt, har høj prioritet og spiller en vigtig rolle i forretningsaktiviteterne i PERI.

  • I produktudviklingen tilstræbes maksimal materialeudnyttelse og dermed mindre forbrug. 
  • Desuden kendetegnes vores systemer ved en lang holdbarhed – også efter mange genanvendelser.
  • Indkøb af træ, tager udgangspunkt i økologisk bæredygtighed. For eksempel indkøbes træet hovedsageligt fra certificerede vækst områder.
  • Ny teknologi og effektive produktionsprocesser, sikrer ressourcebesparende produktion i bedste kvalitet.
  • Strategisk placerede logistikcentre, sikrer korte leveringstider, og optimeres løbende med intelligente logistiske netværksløsninger.
  • PERI har sit eget moderne Biomassekraftværk hvor vi bruger træflis til fremstillingen af bæredygtig energi. Træflisen er et spildprodukt fra forskallings fremstillingen og fra udtjent materiel. Energien herfra bruges til elproduktionen og varmegenindvindings processen bruges til opvarmning og fremstilling af varmt vand. Overkapaciteten herfra indgår i det offentlige strøm net i selve Weissenhorn by.