You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

PERI – en familievirksomhed med stor bevidsthed om sin identitet

Vi gør byggeri hurtigere og sikrere og mere effektivt. Vi drives af at yde den bedste service til vores kunder hver dag. Som en moderne familievirksomhed, med en meget speciel virksomhedskultur, er vi markedsledende inden for forskalling og stilladsystemer.

Det er vi stolte af. Vores unikke kultur danner grundlaget for vores kommercielle succes.

Succesen har kun været mulig, fordi mange enkeltpersoner har leveret fremragende præstationer. Den bygger på et grundlag af gensidig tillid og respekt for hver enkelt.

Vi stræber efter lønsom vækst verden over. Vores mål er kommerciel succes. Vores fælles ideer og holdninger understreger de grundlæggende værdier, som Artur og Christl Schwörer har bygget deres forretning på, siden de grundlagde virksomheden i 1969.

Gennem årene har det udviklet sig til en fast identitet. De af os, der udgør Schwörer-familien, den rådgivende bestyrelse og koncernledelsen glæder sig til at dele den med dig.

Succes er aldrig noget, der kan tages for givet; den skal fortjenes hver eneste dag. Vores værdier, vores succesfaktorer og vores klare strategi udgør fundamentet og fungerer som vores retningslinje, mens vi fortsætter med at skrive PERIs succeshistorie.

Det, vi stræber efter: Vores vision

Vi stræber efter at være den førende partner inden for
forskalling og stilladser  - verden over.

Det, vi står for: Vores mission

Vi gør byggeri hurtigere og sikrere og mere effektivt.
Vi drives af at yde den bedste service til vores kunder hver dag.

Det, vi tror på: Vores værdier

PERIs succes er baseret på stærke værdier. Det var Artur Schwörers og hans medarbejderes dynamik, der hjalp med at opnå de første, hårdt vundne kontrakter. PERIs teams pålidelighed var det, der berettigede den tillid, som vores første kunder gav os og hjalp os med at vinde yderligere kontrakter. De mange medarbejderes åbne sind hjalp os med at lære af og med hinanden og vækste internationalt. Og passionen får os til at stræbe efter den bedste løsning, lige til sidste øjeblik.

De samme værdier vil også lede vores fremtidige aktiviteter. For os, er det både en pligt og noget, som er en del af os. Hver enkelt medarbejder bidrager til PERIs forretningssucces ved at efterleve de forretningsmæssige værdier dagligt, gå forrest og viderebringe dem til nye kolleger.

Fire begreber beskriver hver af vores fire værdier i detaljer. De angiver, det vi tror på, og i den respektive kombination beskriver de vores daglige måde at arbejde på hos PERI.

Dynamisk

Praktisk
Modig
Fokus på succes
Ansvarlig

Pålidelig

Retskaffen
Omhyggelig
Autentisk
Fair

Åbensindet

Opmærksom
Nysgerrig
Respektfuld
Agil

Passioneret

Ambitiøs
Dedikeret
Kreativ
Får tingene gjort

Det, som driver os: Vores succesfaktorer

Vores succesfaktorer er det, der styrker os over for den hårde konkurrence verden over. Vi er nødt til at arbejde på dem dagligt. Kunden forbliver vores fokus – hvilket også omfatter også de kunder, vi ikke har vundet endnu. Vi ønsker at være banebrydende innovative ledere til gavn for vores kunder.

Det, at være en familievirksomhed styrker os, fordi vi har den uafhængighed, som giver os mulighed for at træffe langsigtede beslutninger og bevare PERIs karakteristiske ånd. Vi har brug for rentabel vækst og finansiel stabilitet for at kunne foretage langsigtede investeringer i fremtiden. Det betyder, at vi skal fungere sammen økonomisk og effektivt.

Den tillid, som vores kunder giver os, betyder, at det er vores pligt altid at levere den højeste kvalitet. Det gælder både vores produkter og vores arbejdsgange. Vores holdånd er afgørende for dette - både i dag og i morgen.

Kundenærhed

Problemløsningsekspertise
Kundefokus
Internationalt fokus
Lokal tilstedeværelse

Innovation

Forståelse for vores kunders behov
Professionel Ekspertise
Succesfulde produkter
Toneangivende

Familievirksomhed

Langsigtet fokus
Finansiel stabilitet
Uafhængighed
Hjertelighed

Højeste kvalitet

Enestående medarbejdere
Team-ånd
Effektive processer
Fremragende produkter