You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

VUC

Projekt data

Sted: Haderslev, Danmark

Byggeriet er placeret på havnefronten i Haderslev og vil være den første synlige brik i udviklingen af det nye havneområde, med andre ord - fremtidens uddannelsessted og vartegn på havnefronten i Haderslev.
Med en så markant placering på byens havnefront er det vigtigt, at det nye uddannelsescenter ikke kun fremstår som VUC´s bygning, men som hele byens bygning. Derfor er der lagt stor vægt på at skabe en imødekommende og oplevelsesorienteret bygning.

Udfordringer

Dette er blevet realiseret ved at byggeriet også fungerer som et kulturcenter med cafémiljø og en sal med plads til 300 personer, der både kan bruges til foredrag, teater og gymnastik.

Kunde

MT Højgaard A/S

PERI løsning

Bygningen er designet, så den med enkle metoder og teknologisk nytænkning sikrer et sundt indeklima året rundt uden at belaste miljøet ved bl.a. at benytte store udhæng som solafskærmning, som både beskytter mod og drager nytte af sollysets varmepåvirkning.