You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

3D-betonprint

Vi er overbeviste om, at 3D-betonprint vil revolutionere byggebranchen på grund af dens evne til at fremskynde industrialiseringen af ​​byggeprocessen. Målet er at konstruere et større antal bygninger på kortere tid til lavere omkostninger, derfor brænder vi for at gøre denne teknologi til en kommerciel succes.

Ved at tilføje mere intelligent design og optimere brugen af materialer til blandingen, kan 3D-betonprint også bane vejen for et byggeri med større bæredygtighed.

Potentialet ved 3D-betonprint

Betonprint i 3D kan spare tid og penge, og bidrage til skabelse af attraktive arbejdspladser og større driftsikkerhed.

En 3D-betonprinter kan anvendes til at udføre konkrete konstruktioner på en hurtig og omkostningseffektiv måde og med en betydelig grad af designfleksibilitet. Dette gør proceduren til et ideelt alternativ til mursten.

Omkostningseffektivitet

BOD2 betjenes af blot 2 personer og er den hurtigste i verden (1 m/s). Byggeprocessen er optimeret og automatiseret, hvilket reducerer behovet for koordinering.

En hurtig, sikker og fleksibel tilgang til print af bygninger

BOD, som er en forkortelse for “Building on Demand”, fik dette navn for at henlede opmærksomheden på, at 3D konstruktionsprint i beton, til brug på byggeprojekter, muliggør automatisering af byggeprocesser og skubber grænserne for, hvad der er muligt.
Selvom BOD (det første 3D printede hus i beton) er ​​mindre end 50 kvm i størrelse, er det stadig stort nok til at demonstrere nogle af de økonomiske og arkitektoniske fordele der er ved at bruge 3D-betonprint til bygninger. Når der anvendes traditionelle bygningsteknikker, er enhver form, der er naturlig eller buet på en eller anden måde, en udfordring, både fra et teknisk og økonomisk synspunkt.

BOD2 er den enste 2. Generations 3D-betonprinter og er ligeledes CE certificeret og kablingen er IP67 certificeret.

PERI og COBOD bygger fremtiden - ved hjælp af 3D-betonprint 

Vi tror at 3D printede bygninger vil blive en signifikant teknologi, især indenfor boligbyggeri, der i Danmark i dag er præget af elementbeton. Beslutningen om at investere i COBOD komplementerer derfor vores nuværende indsats i byggebranchen.

Med investeringen ønsker PERI at hjælpe COBOD med at sætte fart og volumen på et internationalt gennembrud for denne meget interessante teknologi.

I PERI Danmark er vi selvfølgelig begejstrede for vores nye kollega, men også for at vores moderselskab har valgt at investere i endnu et dansk selskab.

Kontakt

Har du spørgsmål angående 3D betonprint, beder vi dig kontakte vores hovedkontor i Weissenhorn ved at klikke på nedenstående link, og udfylde kontaktformularen


Klik her og udfyld på engelsk