You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Vi leverer bæredygtige løsninger

Tilfredse kunder er vores højeste mål

Vi supporterer vores kunder med bæredygtige løsninger gennem viden, produkter og ydelser af høj kvalitet.
Vi måler vores præstationer i form af vores kunders succes og tilfredshed. Denne indstilling og motivation har gjort os til en pålidelige partner i byggebranchen.

I dag og fremtiden udvikler vi de bedste løsninger for vores kunder – højt engagement og teknisk avanceret.

International & familieejet

PERI er en velkonsolideret familieejet koncern, der gennem mere end 45 år har tilstræbt at yde den bedste service og levere de mest værdiskabende løsninger til vores kunder. Det er koncernens klare opfattelse, at den største værdi opnås gennem langsigtede relationer med både kunder, leverandører og medarbejdere. PERI er en international koncern, som tror på at den lokale tilstedeværelse er afgørende for det tætte kundeforhold og for forståelsen af nationale behov, skikke og krav.

Samarbejdsvillig og kyndig 
Vi ønsker at vores samarbejdspartnere oplever vores ansatte som troværdige, ansvarsfulde og “nede på jorden”, og vi sætter en dyd i at reagere hurtigt og professionelt på alle opgaver. Vores ambition er, at være markedets mest pålidelige og kyndige leverandør, og at vi derigennem kan hjælpe vores kunder til succes i alle typer og størrelser af projekter.

 

Kvalitet & support
Vi leverer effektive og sikre løsninger indenfor forskalling, understøtninger og stilladssystemer. Vi er til stede for vores kunder og kan levere den rigtige og bæredygtige løsning til ethvert krav – fra designfasen til afleveringsforretningen.