You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

18
okt.
18
okt.

Lighthouse - 18/10 2021

18. okt. 2021


Danmarks højeste boligbyggeri bliver en etage højere om ugen, Danmark, Århus

Danmarks højeste etageejendom er planlagt til at stå færdigt i 2022 og bliver hele 142 meter højt med 381 boliger fordelt på 45 etager.

Et stærkt samarbejde mellem totalentreprenøren Per Aarsleff A/S og forskallingsleverandøren PERI er medvirkende til, at det muligt at støbe en ny etage på blot én arbejdsuge. Hertil kommer ambitiøse medarbejdere og anvendelsen af PERI´s selvklatrende forskallingssystem ACS.

Tid er alfa og omega

- Overholdelse af tidsplaner er altafgørende i både store og små byggerier. Ingen byggerier er ens, det er aldrig en lineær arbejdsproces, og man skal løbende evaluere, være kreativ og omstillingsparat. Den tætte sparring og dialog, som vi har haft med PERI har været en af årsagerne til, at vi har kunnet støbe en etage om ugen, siger Uffe Røge, sektionsingeniør i Per Aarsleff A/S.

- Logistik og overholdelse af tidsplaner er alfa og omega for alle byggerier, men samtidig også en af de største udfordringer. På alle måder er det derfor tilfredsstillende, at vi nu kan afslutte hver uge med en ny etage, siger Uffe.

Nyt selvklatrende system optimerer byggeprocessen markant

PERIs selvklatrende hydrauliske forskallingssystem anvendes til højhusbyggerier verden over, men det er første gang, at det tages i brug i Danmark. Aarsleffs valg af PERI som samarbejdspartner var dog en af de lettere beslutninger at træffe i planlægningen af byggeriet mener Stig Lund Erntsen, produktionschef hos Aarsleff, og afslutter:

- PERIs løsninger og solide erfaring fra komplekse højhusbyggerier i udlandet gjorde det nemt at vælge dem til.

Billedtekst:
”PERIs løsninger og solide erfaring fra komplekse højhusbyggerier i udlandet gjorde det nemt at vælge dem til.” siger Stig Lund Erntsen, produktionschef hos Aarsleff.
 

For yderligere billedmateriale
og koordinering af interviews

Kontakt

Helle Facius
E-mail
Telefon